Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Touch Id Bu Iphone'Da EtkinleåÿTirilemiyor

Touch Id Bu Iphone'da Etkinleåÿtirilemiyor. Web iphone touch id nasıl etkinleştirilir? Web i̇phone'unuzdaki ayarlar uygulamasını açın.

Touch ID Bu iPhone'da Etkinleştirilemiyor Hatası ve Çözümü Akıllı Telefon
Touch ID Bu iPhone'da Etkinleştirilemiyor Hatası ve Çözümü Akıllı Telefon from akillitelefon.com

Web i̇phone'unuzdaki ayarlar uygulamasını açın. It comes in handy because you don’t need to type in your pin number or. Touch id sensörünün ve parmağınızın temiz ve kuru olduğundan emin olun.

It Comes In Handy Because You Don’t Need To Type In Your Pin Number Or.


Iphone’unuzun kilidini açmak için parmağınızı. Web ancak hangi adımları atabileceğinizi tartışmadan önce parmaklarınızın ve ana ekranın temiz ve nemsiz olduğundan emin olun. Web iphone touch id nasıl etkinleştirilir?

Web Iphone Touch Id Çalışmıyor Sorunu Iphone Kullanıcıları Tarafından En Çok Duyduğumuz Sorunlardan Birisi Olarak Karşımıza Çıkmaktadır.


Telefon bu özelliğin kilidini açmak için şifre isteyecektir. Settings > touch id & passcode > add a fingerprint… menüsüne eriştiğinizde burada listelenen parmak izinin. Web bu arızalar her ios sürümlerinde ifade şekilleri değişse de sorunlar hep aynıdır.

Web Touch Id Şimdi Etkinleştirilmelidir.


Apple kimliğinizin şifresini girmeniz istenebilir, bu durumda hesabınızın şifresini girmeniz. Web iphone touch id çalışmıyor sorunu iphone kullanıcıları tarafından en çok duyduğumuz sorunlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arama dokunma kimliği ve erişim kodu ve dokunun.

Touch Id Sensörünün Ve Parmağınızın Temiz Ve Kuru Olduğundan Emin Olun.


Açılışta face id bu iphone’da. Web to use it, you gently place your finger on the touch id sensor build into the home button. Şimdi yeni bir şifre oluşturmanız gerekiyor.

Iphone’u Yeniden Başlatmak Çoğu Hatada Olduğu Gibi Touch Id Bu Iphone’da Etkinleştirilemiyor Hatası Için.


Web touch id etkinleştirilemiyor hatası çözümü. Web pek çok iphone kullanıcısının sık sık karşılaştığı durumlardan biri olan touch id bu iphone’da etkinleştirilemiyor hatası, giderek dasha fazla ön plana çıkmaya. Web i̇phone'unuzdaki ayarlar uygulamasını açın.

Post a Comment for "Touch Id Bu Iphone'Da EtkinleåÿTirilemiyor"